MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jogurt zmiękcza i wzmacnia smak mięsa, takiego jak kurczak,...
fot. pixabay.com

Jedząc jogurty możesz zrzucić zbędne kilogramy. W ten sposób stracimy wagę!

JOGURTOWE MARYNATY DO MIĘS

Jogurt zmiękcza i wzmacnia smak mięsa, takiego jak kurczak, wieprzowina i wołowina, dzięki czemu jest idealną bazą do marynaty. Przygotowanie marynaty na bazie jogurtu jest bardzo proste. Wystarczy połączyć filiżankę jogurtu naturalnego z ząbkiem czosnku, 1 łyżką oliwy z oliwek, 2 łyżeczkami ulubionych suszonych ziół oraz solą i pieprzem do smaku.

Zobacz również

Polacy nie chcę likwidacji ocen zachowania

NOWE
Polacy nie chcę likwidacji ocen zachowania

Broniąca tytułu Argentyna z awansem do ćwierćfinału Copa America

NOWE
Broniąca tytułu Argentyna z awansem do ćwierćfinału Copa America

Polecamy

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich