MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przepis na faszerowaną paprykę poleca użyć wieprzowiny,...
fot. 123rf.com/maxsheb

Smakowita papryka nadziewana mięsem mielonym. Przepis na połączenie smaków, które zachwyci każde podniebienie. Sposób na pożywny obiad

Mięso mielone

Przepis na faszerowaną paprykę poleca użyć wieprzowiny, wołowiny lub baraniny. Warto wiedzieć, że tłuste mięso sprawia, że papryka będzie smaczniejsza, gdyż dzięki tłuszczowi łatwiej wchłonie wszystkie smaki.

Zobacz również

Poznaliśmy drugiego zastępcę prezydenta Chorzowa

Poznaliśmy drugiego zastępcę prezydenta Chorzowa

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie