MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeszcze przed pieczeniem ciasta warto wiedzieć, że mrozić...
fot. istockphoto.com

Te produkty możesz zamrozić! Jeśli robisz zakupy na zapas, zamiast wyrzucać jedzenie, włóż je do zamrażarki

CIASTO KRUCHE

Jeszcze przed pieczeniem ciasta warto wiedzieć, że mrozić można także ciasto kruche. Jeśli więc zabierasz się za pieczenie, możesz przygotować więcej ciasta kruchego i zamrozić je, by kolejnym razem mieć mniej pracy. Ciasto zamróź surowe. Gdy będziesz chciał go użyć, nie musisz czekać aż się rozmrozi – można zetrzeć je na tarce od razu na blachę.

Zobacz również

Mistrz, mistrz, Zastal mistrz! Pamiętacie ten wielki triumf? Minęło już 11 lat

Mistrz, mistrz, Zastal mistrz! Pamiętacie ten wielki triumf? Minęło już 11 lat

Wypadek na torze w Miedzianej Górze. Zawodnik uderzył w bariery, jest nieprzytomny

Z OSTATNIEJ CHWILI
Wypadek na torze w Miedzianej Górze. Zawodnik uderzył w bariery, jest nieprzytomny

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Krynicy Morskiej, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Krynicy Morskiej, (26.05-1.06.2024)

Przegląd tygodnia od 26.05 w Łebie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Łebie

Tygodniowy przegląd prasy w Nałęczowie, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Nałęczowie, (26.05-1.06.2024)