MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny...
fot. Aleksandra Łuczyńska

Lubuski Rarytas, czyli dziczyzna w Ceramiku w Żarach. Uczniowie gotowali pod okiem Anny Anklewicz, finalistki programu Hell's Kitchen

Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny Anklewicz, finalistki programu Hell's Kitchen i absolwentki żarskiego Ceramika

Zobacz również

Warsztaty iluzji z Just EDI Show w Radomiu. Było magicznie [ZDJĘCIA]

Warsztaty iluzji z Just EDI Show w Radomiu. Było magicznie [ZDJĘCIA]

Zamczysko Mrukowa przegrało w Rymanowie

Zamczysko Mrukowa przegrało w Rymanowie

Polecamy

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Epidemia e-papierosów w polskich szkołach. Trzeba bić na alarm!

Epidemia e-papierosów w polskich szkołach. Trzeba bić na alarm!